Christelijk vakantiepark

Wilt u een vakantie in eigen sfeer? Dan is christelijk vakantiepark Casa Familia Salland te Rijssen-Holten een uitstekende vakantiebestemming. Bij Casa Familia Salland krijgt u direct het bekende thuisgevoel. Ons vakantiepark bestaat uit comfortabele bungalows in een bosrijke omgeving. Het hele jaar geopend! Geniet van de prachtige omgeving waar talloze mogelijkheden zijn voor kinderen, jongeren, ouders en ouderen..En niet onbelangrijk: tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig dat aansprekende activiteiten organiseert voor iedereen!  

Casa Familia: christelijk vakantiepark
Christelijk vakantiepark Casa Familia Salland heeft een geheel eigen karakter. We hechten bijzondere waarde aan de zondagsrust. Onze gasten zijn afkomstig uit de gereformeerde gezindte. Een vertrouwd en geheel eigen concept dat bijdraagt aan de gezellige sfeer. Hartelijk welkom op ons Casa Familia park. Een echt gezinspark waar ook ouderen zich prima thuisvoelen!

Christelijke vakantieparken van VakanZ
Christelijk vakantiepark Casa Familia Salland maakt deel uit van de christelijke vakantieparken van VakanZ. Deze christelijke reisorganisatie heeft een groot aanbod en biedt tal van christelijke vakantieparken in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italie, Oostenrijk en Tsjechie. Op alle christelijke vakantieparken van VakanZ is een recreatieteam actief dat verantwoorde en aansprekende activiteiten organiseert.

Bekijk het aanbod aan christelijke vakantieparken in de volgende landen:

Christelijke wintersportvakanties
Ook voor christelijke wintersportvakanties kunt u terecht bij de christelijke reisorganisatie VakanZ. Zowel in Duitsland als in Oostenrijk worden betaalbare wintersportvakanties voor gezinnen aangeboden. 

1981