Casa Familia Holten PANO PARK

Park en faciliteiten Casa Familia Holten

Casa Familia Salland is een kleinschalig vakantiepark met luxe accommodaties. Hier kunt u elk jaargetijde terecht in één van de comfortabele bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie (regio midden) is een recreatieteam aanwezig dat aansprekende en verantwoorde activiteiten organiseert. Maar ook buiten de schoolvakanties om bent u hartelijk welkom op het park. Ga er een week, midweek of weekend tussenuit of boek een seniorenvakantie! Het kindvriendelijke vakantiepark beschikt over diverse faciliteiten, waaronder wifi, speeltuinen en grote sportvelden. De zeer gastvrije beheerders, Albert en Janna Geskus, dragen voor een belangrijk deel bij aan de fijne sfeer op het park, ook buiten de schoolvakanties!

Casa Familia Salland is ruim opgezet en goed onderhouden en ligt in de nabijheid van Holten en Rijssen, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Het park is rustig gelegen, aan de bosrand. De keurig verzorgde landhuizen liggen op grote kavels met ruime terrassen. De meeste vakantiehuizen bieden veel privacy. Het unieke van ons park is de combinatie van rust, ruimte en recreatie, en dat onze gasten afkomstig zijn uit de gereformeerde gezindte.

De riante landhuizen zijn van alle gemakken voorzien en liggen verspreid over het ruim opgezette terrein op grote percelen. De vrij nieuwe huizen zijn gebouwd in de stijl van een Twentse boerderij. De meeste vakantiehuizen hebben drie slaapkamers, twee badkamers en beschikken onder meer over een vaatwasser, wasmachine en droger. Buiten staat een groot terras met tuinmeubilair tot uw beschikking.

In verband met aanwijzingen en maatregelen van het RIVM wordt het RD tijdens de zomervakantie van 2020 niet bezorgd.

Faciliteiten:

  • receptie met zithoek en wifipoint
  • activiteitenruimte en - tent
  • volleybalveld
  • voetbalveld
  • basketbalveld
  • speeltuinen
  • tafeltennistafel
  • zandbakken
  • skelters

Ruime vakantiehuizen

Reformatorisch vakantiepark Holten 12

Recreatieteam

Reformatorisch vakantiepark Holten 10

Speeltuintjes

Reformatorisch vakantiepark Holten 05

Sportvelden

Reformatorisch vakantiepark Holten 14

Casa Familia: garantie voor fijne vakantie

Casa Familia Salland is een kleinschalig vakantiepark met luxe accommodaties. Hier kunt u elk jaargetijde terecht in één van de comfortabele bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie is een recreatieteam aanwezig dat aansprekende en verantwoorde activiteiten organiseert.

Casa Familia Salland is ruim opgezet en ligt in de nabijheid van Holten en Rijssen, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Het park is rustig gelegen, aan de bosrand. De bungalows liggen op grote kavels met ruime terrassen. De meeste huizen bieden veel privacy. Het unieke van ons park is de combinatie van rust, ruimte en recreatie, samen met mensen uit de gereformeerde gezindte.

42
1391