Christelijke seniorenvakanties

Wilt u er even tussenuit in een mooie omgeving, samen met andere senioren?  Dan bent u bij reformatorisch vakantiepark Casa Familia Salland op het juiste adres. Hier voelt u zich direct thuis. Het kleinschalige vakantiepark beschikt over comfortabele bungalows en ligt in een schitterende omgeving waar veel te zien is. Geniet van de rust, de schoonheid van de Sallandse Heuvelrug, maar ook van de gezellige sfeer. Wij bieden u geheel verzorgde seniorenweken en zogeheten klusvakanties aan in een ongedwongen sfeer.

Seniorenweken met afwisselend activiteitenprogramma
Tijdens de seniorenweken wordt een geheel vrijblijvend en afwisselend programma aangeboden. Te denken valt aan een presentatie door de jachtopziener, een wandeling over de Holterberg, een bezoek aan de heidevelden van Markelo, een excursie naar het Kristalmuseum of de Museumboerderij, etc. Het programma wordt in overleg met en naar behoefte van de deelnemers samengesteld. Daarnaast zijn er ook op het park een aantal gezellige activiteiten. Zowel bij aankomst als vertrek is er gezamenlijk koffiedrinken. Op zondagavond zingen we met elkaar. Maar ook op andere avonden zijn er ontmoetingsmomenten. Zo wordt er bijvoorbeeld een sjoelwedstrijd gehouden. Kortom, de seniorenweken op Casa Familia Salland staan garant voor een afwisselende vakantie, samen met leeftijdsgenoten, in het schitterende Holten. Hartelijk welkom!
Meer informatie en reserveren

Reformatorisch vakantiepark Holten 12
Senioren

Vakanties voor senioren

Wilt u er even tussenuit in een mooie omgeving, samen met andere senioren?  Op Casa Familia Salland voelt u zich direct thuis. 

1975