Holterberg pano

Omgeving vakantiepark Casa Familia Salland

Casa Familia Salland ligt aan de rand van het bos, in een afwisselend landschap van bos en weiden. De omgeving heeft veel te bieden. Direct vanaf het park zijn er tal van fiets- en wandelmogelijkheden. U kunt uitgebreide tochten maken langs de mooiste plekjes van Salland en Twente. Een aanrader is een mooie tocht over de Holterberg. Er zijn tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals boerengolf, kanoën en mountainbiken. Ook sportievelingen komen in de omgeving van het park aan hun trekken. Huur mountainbikes en maak een prachtige rit over de Sallandse heuvelrug. Ook te voet zijn er tal van mogelijkheden om de omgeving te verkennen.  Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te kanoën op de regge.  De beste manier om De Regge en haar directe omgeving te ontdekken, is natuurlijk per kano. In kajaks of kano’s deinst u op het riviertje en maakt u een onvergetelijke tocht door de omgeving. Onderweg doorkruist u een verrassend landschap en peddelt u door verschillende dorpen en gehuchten. Ook voor kinderen valt er genoeg te zien en te beleven. In de omgeving zijn diverse zwembaden en tal van leuke bezienswaardigheden en gezinsvriendelijke attracties.  

Hieronder treft u een overzicht aan van een aantal voor u geselecteerde uittips. Wij wensen u veel plezier bij het verkennen van de prachtige omgeving van vakantiepark Casa Familia Salland!

105
Omgeving

Sallandse Heuvelrug

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug behoort tot de grootste aaneengesloten natuurgebieden in ons land. Het gebied kenmerkt zich door heuvels met prachtige vergezichten. 

76
Omgeving

Holterberg

De Holterberg is de bekendste berg van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.Een fantastische plek om een hele dag door te brengen!

canadesebegraafplaats
Omgeving

Canadese begraafplaats

De Canadese Begraafplaats in Holten met 1394 graven is een plek voor bezinning. Hier worden slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht.

Twenhaarsveld
Omgeving

Zwembad Twenhaarsveld

Op circa 2 km afstand van Casa Familia Salland ligt zwembad Twenhaarsveld. Geniet van het buitenbad en de familie-glijbaan!

koerbelt_1
Omgeving

Zwembad de Koerbelt

Een aanrader is zwembad de Koerbelt met een binnen- en buitenbad en grote glijbaan!

de_scheg_zwemparadijs
Omgeving

Zwemparadijs De Scheg

Geniet een dagje in zwemparadijs De Scheg in Deventer. In de Blue Lagoon zijn allerlei spannende attracties te vinden.

Toek+toek+holterberg
Omgeving

Toek-Toek

Ontdek de prachtige natuur met een elektrische Toek Toek!

Natuurdiorama
Omgeving

Bos van Daantje Das

Leer de natuur kennen door gebruik te maken van je zintuigen. Door horen, zien, voelen en ruiken ontdek je het avontuur in de natuur, bij Natuurdiorama Holterberg..

buitengewoonholten
Omgeving

Buitengewoon Holten

Gelegen aan de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug liggen de schitterende midgetgolfbanen van Buitengewoon Holten. Een unieke lokatie voor een sportief dagje, midden in de natuur.

213
Omgeving

Kinderboerderij Holten

Kinderboerderij Dondertman is een echte aanrader. Er is van alles te beleven!

pelmolen
Omgeving

De Pelmolen

Onder de rook van Rijssen ligt aan het schilderachtige riviertje de Regge een achtkantige stellingmolen op schuur: de Pelmolen ter Horst.

Leemspoor
Omgeving

Leemspoor

Aan de voet van de Rijsserberg ligt een traject van een smalspoor. U kunt dit spoor bezichtigen en er een ritje op maken.

centrumrijssen
Omgeving

Rijssen

Rijssen is een middelgrote Twentse winkelstad met een gevarieerd en stijlvol winkelaanbod. Er zijn regelmatig leuke activiteiten en evenementen in het centrum.

museum rijssen
Omgeving

Rijssens Museum

Het Rijssens Museum is een karakteristiek Twents stadsmuseum gevestigd in havezate ‘De Oosterhof’, gelegen op het gelijknamige landgoed in Rijssen.

Vrijdagmarkt+Holten
Omgeving

Markten in Rijssen en Holten

In Rijssen-Holten kunt u op drie dagen naar de markt. Op maandag en zaterdag in Rijssen en op vrijdag in Holten. In de zomerperiode zijn er de bekende lommerdmarkten.

kasteel_twinkel
Omgeving

Tuinen van kasteel Twickel

Kasteel Twickel wordt omringt door schitterende tuinen die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn.

brandweermuseum
Omgeving

Internationaal Brandweermuseum

Breng eens een bezoek aan het interessante internationaal brandweermuseum in Rijssen.

apenheul
Omgeving

Apenheul

Laat de apen ook eens lachen: bezoek Apenheul in Apeldoorn. Een leuk uitje voor het hele gezin!

Casa Familia: garantie voor fijne vakantie

Casa Familia Salland is een kleinschalig vakantiepark met luxe accommodaties. Hier kunt u elk jaargetijde terecht in één van de comfortabele bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie is een recreatieteam aanwezig dat aansprekende en verantwoorde activiteiten organiseert.

Casa Familia Salland is ruim opgezet en ligt in de nabijheid van Holten en Rijssen, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Het park is rustig gelegen, aan de bosrand. De bungalows liggen op grote kavels met ruime terrassen. De meeste huizen bieden veel privacy. Het unieke van ons park is de combinatie van rust, ruimte en recreatie, samen met mensen uit de gereformeerde gezindte.

42
1390